Cookies

Om je beter en persoonlijker te kunnen helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze webshop. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesses én kun je informatie of producten delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Ja, ik begrijp het
Inloggen
Winkelmandje
- Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
- Gratis verzending boven 75 euro
- Snelle service

Privacyverklaring

Op shop.hoogerwerf.nl worden bezoekersgegevens bijgehouden, bijvoorbeeld door het
gebruik van cookies. Het doel hiervan is om de structuur, inhoud en opmaak van de
pagina’s te optimaliseren voor jou als bezoeker. Aan de hand van de gegevens die wij
verzamelen, kunnen we onze websites beter afstemmen op jouw behoeftes.

We gaan altijd vertrouwelijk om met jouw gegevens. De informatie wordt veilig opgeslagen
en is niet voor iedereen toegankelijk. Sterker nog, de gegevens worden strikt vertrouwelijk
bewaard en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht. Ook worden de gegevens
nooit openbaar gemaakt. Ze zijn alleen toegankelijk voor wie erbij moet kunnen.

Wij maken gebruik van uitgebreide beveiligingstechnieken om aantasting of verlies van
informatie te voorkomen. We verzamelen jouw gegevens alleen als jij deze aan ons
kenbaar maakt. Dit kan gaan om de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Functie of rol in een organisatie
  • Bedrijfsnaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Adresgegevens


We bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig is. Wel heb je te allen tijde recht op:
Inzage in de gegevens die we van jou hebben verzameld
Het wijzigen / corrigeren van de gegevens die wij van jou hebben verzameld
Het laten verwijderen van de gegevens uit onze administratie
Het jezelf uitschrijven van onze nieuwsbrief of andere e-mailcampagnes

Hoogerwerf is gerechtigd om de inhoud van de privacyverklaring te wijzigen door de tekst
op de website aan te passen. Bezoekers worden hierover niet geïnformeerd.

Cookies

Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en advertising cookies. Cookies
zijn kleine bestanden die met webpagina’s worden meegestuurd en worden opgeslagen
door de browser van de bezoeker, jij dus. Cookies nemen vrijwel geen ruimte in beslag en
zijn ongevaarlijk.

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Ook zijn
ze nodig om jouw voorkeuren te onthouden, om zo de gebruiksvriendelijkheid van onze
website te verhogen. Als je één keer je e-mailadres invult, hoef je dit later bijvoorbeeld niet
nog een keer te doen.

Analytische cookies zijn tracking cookies van Google Analytics. We gebruiken deze om
het gedrag van grote aantallen bezoekers te analyseren. Deze cookies zijn volledig
anoniem en geven ons inzicht in het gedrag van de gebruiker op onze website. Door
analytische cookies kunnen wij verbeterpunten op onze website te signaleren.

We gebruiken Hotjar om onze website beter te kunnen aansluiten op jouw wensen. Hotjar
is een service die ons helpt om jouw ervaring op onze webshop te begrijpen. Zo kijken we
naar hoeveel tijd je op een pagina blijft, op welke linkjes je klikt en waar je juist niet op
klikt. Dit zorgt ervoor dat wij onze webshop kunnen verbeteren op basis van jouw ervaring.
Hotjar maakt gebruik van cookies en andere technologieën om data te verzamelen over
jou en het apparaat dat je gebruikt. Hieronder vallen het IP adres van jouw apparaat, de
grootte van je scherm, het type apparaat, informatie over de browser die je gebruikt, het
land van waaruit je de webshop bezoekt en de taal van jouw voorkeur. Hotjar verzamelt de
gegevens voor ons in een gepseudonimiseerd profiel. Dit betekent dat de gegevens met
een bepaald algoritme worden vervangen door versleutelde gegevens. Dit maakt het
opslaan van jouw gegevens 100% veilig. Daarnaast verkopen wij en Hotjar jouw gegevens
nooit door aan derden.

Advertising cookies worden gebruikt om de communicatie van Hoogerwerf via social
media en online advertentieplatforms beter af te stemmen op individuele bezoekers. Je wil
natuurlijk alleen advertenties zien die voor jou relevant zijn! De gegevens die we met
advertising cookies verzamelen zijn zoveel mogelijk anoniem.

Via je browserinstellingen kun jij zelf bepalen in welke mate je het gebruik van cookies
door onze website en andere websites toestaat. Let wel: het weigeren van cookies kan
ervoor zorgen dat de website minder gebruiksvriendelijk wordt en minder goed aansluit bij
jouw wensen en behoeftes.

Door gebruik te maken van shop.hoogerwerf.nl ga je akkoord met ons cookiebeleid.

De verwerking van persoonsgegevens

Hoogerwerf verwerkt persoonsgegevens om jou te kunnen informeren over de producten
en diensten die wij aanbieden. Ook verzamelen we jouw gegevens om onze
marketinguitingen en communicatie af te stemmen op de persoonlijke voorkeuren van jou
als bezoeker.

Als je toestemming geeft voor het verwerken van jouw gegevens, bijvoorbeeld door een
webformulier in te vullen voor onze nieuwsbrief, heb je te allen tijde recht om deze
toestemming weer in te trekken.

Persoonsgegevens worden nooit zonder toestemming gedeeld met andere organisaties.
Wel zijn er organisaties die voor ons een verwerker zijn. Dit is bijvoorbeeld Google, voor
de website statistieken, of Mailchimp voor het versturen van e-mail nieuwsbrieven.

Meer over de verwerking van de persoonsgegevens en de richtlijnen die hiervoor wettelijk
gelden (AVG), vind je op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens .

Vragen en contact

Heb je vragen over de gegevens die Hoogerwerf verzamelt of hoe wij deze gebruiken?
Neem dan vooral contact met ons op!

Hoogerwerf for Office
Van Beethovensingel 126

3133 EA Vlaardingen
010- 445 10 40
artikelen@hoogerwerf.nl

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20200815 15:00:22 PC10False0FalseTrue0